Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Debut somiat de Toni Ponce amb el CN Vilafranca: tres rècords del món i un europeu

El vilafranquí establia tres nous rècords del món en els 50m braça SB5, 100m braça SB5, 200m braça SB5, i rècord europeu dels 100m esquena S5.

Setmanes després de la seva presentació com a nou integrant del Club Natació Vilafranca, Toni Ponce ha debutat oficialment amb els seus nous colors aconseguint tres nous rècords del món i un d’Europa al Trofeo 25 Aniversario del Club Natació Pozuelo de Alarcón.

El vilafranquí prenia part en aquesta exhibició d’aniversari per establir els tres nous rècords del món en els 50m braça, categoria SB5, amb un temps de 40″01. rebaixant l’anterior millor marca en quasi dos segons. També en els 100m braça SB5, amb un temps d’1’25″08, rebaixant el rècord en tres segons, i finalment en els 200m braça SB5, amb una marca de 3’05″05. Ponce també establia el nou rècord d’Europa en els 100m esquena S5 amb 1’19″52.

L’esdeveniment celebrat a Pozuelo de Alarcón consistia en una exhibició per commemorar l’efemèride d’aquest club madrileny, i també comptava amb la participació d’altres noms propis de la natació adaptada com Carlos Martínez, Anastasia Dmytriv, David Sánchez o Teresa Perales.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: