Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana dispar per l’hoquei altpenedesenc

A l’Ateneu, el Noia superava el Girona amb solvència (5-0), mentre el Patí tornava d’Alcoi amb derrota per 5-2.

El Noia sumava el desè triomf del curs en superar el Girona per un còmode 5-0. Partit que marxava al descans amb 3-0, gol de Martí Gabarró i doblet de Xavi Costa, qui completava el hattrick amb el 5-0 definitiu, després del quart, obra d’Aleix Esteller. El Noia tanca la jornada tercer amb 31 punts, a dos del Liceo que és segon.

Pitjor li van anar les coses al Vilafranca, que va tornar d’Alcoi amb una derrota per 5-2 i un final embolicat.

Roger Martí avançava els penedesencs al 18 de partit però Biel Pujadas empatava abans del descans. Al segon temps Dominguez batia Xus Fernández, i a 3 i mig pel final, gols de Morales i Joan Vázquez deixaven el partit amb el 3-2.

De somiar amb l’empat es va passar al 5-2 definitiu. Morales feia el 4-2 en una jugada en què Xus Fernandez veia la blava per protestar la validesa del gol. En aquest impass, el Patí viuria els últims dos minuts sense porter, al veure també la blava un Pol Ferrer, que entrava a pista abans de temps. A porteria buida, Gonzalo Pérez feia el cinquè.

El Patí seguirà cuer, amb un punt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: