Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana s’inicia la Festa Major d’hivern als Monjos

Aquest cap de setmana s’inicia la Festa Major d’hivern als Monjos

La Festa Major d’hivern dels Monjos es celebra cada any al voltant del 17 de gener, en honor de Sant Antoni Abat.

La festa està organitzada per la Societat Cultural i Esportiva La Margaridoia i compta cada any amb el sopar popular, balls, el pregó i activitats diverses.

La traca d’inici de festa i el pregó donaran el tret de sortida aquest divendres a les 8 vespre, i en acabar se celebrarà el ball amb el grup Pentagrama. Tots els actes es duran a terme a la Societat La Margaridoia.

Dissabte 14 al migdia hi haurà un concert de gralles amb el grup Els Vernets, i a la tarda la cercavila dels balls folklòrics dels Monjos. La jornada finalitzarà amb un concert i ball de Festa Major, a càrrec del grup musical Xarop de Nit.

Diumenge 15 la festa continuarà amb el solemne ofici en honor a Sant Antoni Abat i el teatre amb l’obre ‘Arsènic i puntes de coixí’ dins la roda de teatre, a càrrec del grup de teatre ‘La companyia és grata’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: