Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuntaments, carrosses i comparses tenen gairebé tot a punt per un Carnaval amb certs canvis

El proper 24 de febrer tindrà lloc a Vilafranca la Rua de Carnaval, després dels tradicionals actes amb el Rei Carnestoltes com a protagonista, des del dijous gras fins al dimecres de cendra.

Segons ha explicat el cap del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngel Hom, després de dos edicions alterades per la pandèmia, enguany la participació serà més elevada. La Rua comptarà amb 28 carrosses i 9 comparses. Això sí, en aquesta edició, per a participar es demanen un seguit de requisits.

Una de les comparses que estaran presents a Vilafranca, serà la Copacabana. Tenen moltes ganes de tornar a viure el Carnaval com s’havia viscut abans de l’arribada de la Covid-19 però consideren que els ajuntament estan posant moltes dificultats. Ho explica el representant del grup, Ferran Méndez.
De fet, Méndez explica que enguany no podran ballar ni a Calafell ni a Segur de Calafell ja que el municipi ha reduït el nombre de participants i les subvencions, igual que ha passat en altres ajuntaments.

Malgrat els nous canvis, Copacabana té moltes ganes de viure de nou el Carnaval i és per això que no paren de treballar per tenir-ho tot a punt per sortir a les diferents rues del Penedès. Van començar a assajar a l’octubre un dia per setmana i des del gener ho fan dos cops cada setmana. Aquest diumenge començaran a escalfar motors ja que es farà l’entrega de les disfresses als integrants del grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: