Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca commemora el Dia Internacional dels DDHH amb una exposició i un espectacle

Vilafranca commemora el Dia Internacional dels DDHH amb una exposició i un espectacle

El 10 de desembre es commemora el Dia Internacional dels Drets Humans, i a Vilafranca es vol recordar amb una exposició sobre la situació de les dones arreu del món i un espectacle de titelles.

L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Humans, considerant que el respecte a la dignitat i als drets com a inherent a tots els membres de la família humana.

La Declaració Universal dels Drets Humans és un codi moral, ètic i jurídic que empara els drets humans considerats bàsics i que s’apliquen, sense excepció, a tots els éssers humans. Està formada per un preàmbul i 30 articles que recullen drets de caràcter civil, polític, social, econòmic i cultural. El document ha estat traduït a més de 500 idiomes.

Per commemorar aquesta data, la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca acollirà del 2 al 30 de desembre l’exposició ‘El món en femení’, de l’entitat Mans Unides, que tracta la situació de les dones arreu del món.

El mateix dissabte 10 de desembre, tindrà lloc un espectacle de titelles ‘La Menuda i en Pau el gegant’, a càrrec de la Companyia Pengim-Penjam, a les 5 de la tarda al Teatre Cal Bolet. L’entrada és gratuïta.

Es pot consultar tota l’activitat de l’Ajuntament en matèria de solidaris i cooperació a ‘solidaritaticooperacio.vilafranca.cat/

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: