Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC anuncia un servei de bus entre els hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

L’acord amb la Generalitat inclou un seguit de mesures de justícia social i ecològica.

Vilafranca En Comú ha explicat en roda de premsa les mesures acordades amb el govern de la Generalitat que tindran repercussió directa i positiva a Vilafranca i al Penedès. Entre aquestes hi ha iniciatives com la de destinar 250 mil euros a oferir un servei d’autobús que faciliti la mobilitat entre l’Hospital Sant Antoni Abat, el Centre de Rehabilitació, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Comarcal Alt Penedès.

També han explicat que s’iniciaran els treballs per allargar el servei de l’RT2 entre l’Arboç i Vilafranca, el perllongament de l’R8 entre Vilafranca i Martorell o destinar 200 mil euros a estudiar la viabilitat de la proposta de CCOO, per la creació d’una xarxa catalana d’alta velocitat. A més, l’acord inclou altres mesures de justícia social i ecològica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: