Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Vilafranca en dinàmica positiva rep un Sant Andreu que suma dues derrotes seguides

El Vilafranca només ha encaixat un gol en els últims quatre partits, en els quals suma dos empats i dues derrotes. El Sant Andreu ve de desperdiciar un 3-1 a casa contra el Girona B i caure per 3-4.

El FC Vilafranca rep aquest diumenge a partir de les 12:30h el Sant Andreu en un partit que es podrà seguir en directe per la Xarxa de Televisions Locals.

Els penedesencs arriben al duel com un dels equips més en forma de la categoria, amb quatre partits consecutius sense coneixer la derrota, i encaixant només un gol. Balanç de dos empats i dues victòries: el darrer triomf va ser diumenge per 1-3 en la visita al Badalona. Victòria contra un rival directe que deixa als de Cristian García, amb 15 punts, dos per sobre del descens, i en 11a posició.

Per la seva banda el Sant Andreu, tercer classificat, amb 22 punts, ve de sumar dues derrotes en els dos últims partits: 3-0 contra el líder Europa i la més sorprenent, per 3-4 al Narcís Sala contra el Girona B, en un partit que els de Xavi Molist dominaven per 3-1 a 20 minuts pel final.

Pel partit de diumenge, el Vilafranca podria comptar amb la reaparició del seu màxim golejador, David Toro, autor de 5 gols aquesta temporada, i baixa en els dos últims partits. Excepte sorpresa també formarà Alexis García, que també suma 5 gols en la present temporada: el darrer va ser el que obria la llauna a Badalona.

Els andreuencs comptaran amb dos homes acostumats al gol, com Germán Fassani i Albertito, autors de quatre gols cadascun en el que portem de lliga al Grup 5 de Tercera Divisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: