Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce fitxa per la nova secció de natació adaptada del CN Vilafranca

El nedador, múltiple medallista a Europeus, Mundials i Jocs Olímpics, fitxa pel Vilafranca, on també serà un dels responsables de la secció de natació adaptada.

El nedador vilafranquí Toni Ponce, un dels esportistes més exitosos de la comarca i del món de l’esport adaptat, ha tornat a casa. Aquest dilluns, el Complex Aquàtic acollia la roda de premsa de presentació de Ponce com a nou nedador del Club Natació Vilafranca.

Als seus 35 anys, i amb els Jocs Paralímpics del 2024 a l’horitzó, Ponce fitxa pel Vilafranca després de tancar una etapa de 8 anys al Club Natació Sitges: un anys en els quals s’ha consagrat com un dels millors en el panorama de la natació adaptada. Després de la pandèmia, el projecte de Sitges no ha pogut seguir en peu, i des d’aquell moment Ponce ha tingut ben clar el seu següent destí.

L’arribada de Ponce a Vilafranca alhora és un repte pel club, que a partir d’ara posarà en marxa la seva pròpia secció de natació adaptada, sent-ne pioners a la comarca. L’arribada d’un jove nedador amb discapacitat a l’entitat va portar a la junta a prendre aquesta decisió.

Ponce, que ara també jugarà un paper actiu en la formació de nous nedadors dins l’estructura del club, explicava la importància d’un projecte com aquest. Amb aquest fitxatge Ponce portarà el nom de Vilafranca per les piscines d’arreu del món.

I és que el currículum de Ponce parla per sí mateix: doble medallista als Jocs de Tokyo, i múltiple rècordman i medallista a Europeus i Mundials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: