Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’estrena l’Arcàdia i tornen Insòmnia, el Gemínid i les recollides de cartes als barris

S’estrena l’Arcàdia i tornen Insòmnia, el Gemínid i les recollides de cartes als barris

L’Arcàdia obre del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, al carrer Sarriera, núm. 5, en horari de matí de 10:30 a 13h i de tarda de 16:30 a 18:45h. Només queden entrades pels dies 3 i 4.

Enguany obre les portes com a novetat l’espai ‘Arcàdia, més enllà de la fàbrica de joguines’. S’hi podran trobar els treballadors i treballadores de la Fàbrica de Joguines com la Fosca, el Mag Maqui o la MariCartes perquè aquest també és un dels seus espais de treball que encara no és conegut.

L’Arcàdia obre del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, al carrer Sarriera, núm. 5, en horari de matí de 10:30 a 13h i de tarda de 16:30 a 18:45h. A hores d’ara tan sols restes entrades per als dies 3 i 4 de gener. La resta de dies totes els horaris tenen les entrades exhaurides. Les entrades costen 2€ per a infants de 3 a 12 anys i 4€ per les persones majors de 12 anys. S’han d’adquirir a través del web: entrades.vilafranca.cat. Les entrades per accedir-hi són vàlides en paper o en dispositius mòbils.

D’altra banda, avui dimarts també obre Insòmnia, l’espai situat a la plaça de la Constitució, 4-6, on s’hi exposa tot l’univers creat a partir de la imaginació, la màgia, els somnis i la fantasia. També a partir d’avui ens podrem trobar pels carrers del centre de Vilafranca la figura del Gemínid, l’estel fugaç itinerant amb el seu vehicle fantàstic.

Finalment, el patge reial Raimon va començar ahir, dia de Sant Esteve, al barri Molí d’en Rovira el seu recorregut per tots els barri de la Vilafranca per recollir les cartes dels infants als Reis d’Orient. Aquesta tarda estarà a Sant Julià. Demà dimecres, al Poble Nou; dijous a Les Clotes; divendres a L’Espirall i dissabte, en aquest cas en horari de matí, al Centre. Ja la setmana que ve, els dies 3 i 4 de gener, el patge visitarà La Girada i la Barceloneta Sant Magí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: