Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’aprova el projecte de conversió en rotonda de la intersecció de la N-340, a Subirats

El pressupost base de licitació de les obres és de 1,8 milions d’euros.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha aprovat el projecte de conversió en rotonda de la intersecció al quilòmetre 1222,450 de la N-340, a Sant Pau d’Ordal, Subirats. El pressupost base de licitació de les obres és de 1,8 milions d’euros.

L’actuació projectada persegueix una millora de la seguretat viària, gràcies a la nova ordenació del trànsit mitjançant una glorieta de 64 metres de diàmetre exterior.

La rotonda se situarà on actualment es troba la intersecció a T amb la carretera BP-2427 cap a Sant Sadurní d’Anoia. A aquesta glorieta també es portarà la carretera local BV-2428 cap a Sant Pau d’Ordal, que actualment connecta amb la N-340 mitjançant una altra intersecció a T situada a uns 300 metres de la primera, així com l’accés a la urbanització de la Muntanya Rodona.

L’actuació s’inclou al programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l’Estat, en què el Ministeri ha invertit més de 125 milions d’euros des del juny del 2018 a la província de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: