Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mor un dels conductors implicats en l’accident múltiple de la C-15 a La Granada

Mor un dels conductors implicats en l’accident múltiple de la C-15 a La Granada

Un veí de Vilafranca de 63 anys va morir en un accident de trànsit a la C-15 a l’alçada de La Granada.

L’accident es va produir aquest dimarts al voltant de les sis de la tarda a la C-15, a l’alçada de La Granada. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal entre dos turismes, amb un tercer vehicle, una furgoneta, també implicat en l’accident. A conseqüència del xoc, va morir el conductor d’un dels dos turismes. Es tracta d’un home de 63 anys, O.A., veí de Vilafranca del Penedès. Tres persones més van resultar ferides menys greus; dues d’elles traslladades a l’Hospital de Vilafranca i la tercera a l’hospital Sant Camil.

A banda d’aquest accident se’n va produir un altre a l’alçada de Vilafranca. Un camió que transporta grava va fer la tisora i va topar amb un turisme, sense provocar cap persona ferida. Els Bombers hi van intervenir amb una dotació, van tirar sepiolita i van controlar una fuita que havia al dipòsit de gasoil del camió.

Els dos accidents van provocar que la via quedés tallada en els dos sentits de la marxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: