Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada d’espectacles a Vilafranca oferirà 24 propostes entre febrer i juny de 2023

La programació fa una aposta important també per la producció local, i es programen espectacles d’artistes de Vilafranca i el Penedès.

El vestíbul de l’Auditori Maria Rosa Juncosa ha estat l’espai que ha acollit la presentació de la proposta d’arts escèniques que des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament s’ha previst de febrer a juny del 2023.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas ha volgut destacar l’aposta per la qualitat, la diversitat, la transformació i el talent local que marca sempre la programació d’espectacles professionals que es fan a Cal Bolet i l’Auditori.

S’han previst un total de 24 espectacles, 19 per a adults i 5 de familiars, que completen la primera part de la programació que finalitzarà aquest proper mes de gener, mantenint l’aposta d’oferir propostes per a públics diversos.

La tècnica de Cultura Carla Sanmartín ha estat l’encarregada de presentar les diferents propostes que es podran veure tant a Cal Bolet com a l’Auditori, i que acolliran tant teatre, com música i dansa. I com és habitual també l’aposta per talent local ja sigui consolidat o emergent en el cicle ‘Com a casa’.

Aquesta proposta s’acompanyarà d’una taula rodona per parlar d’aquesta fusió entre tradició i modernitat.

Dins del cicle com a casa també hi haurà el concert que el 26 de març oferirà Anna Roig, per tal de presentar el seu darrer disc ‘Aportar bellesa al món’. La mateixa cantant explicava que precisament el disc veurà la llum el dia 24 de març, i que per tant la primera oportunitat per sentir-lo en directe serà a l’Auditori de Vilafranca.

La programació es pot consultar al web espectacles.vilafranca.cat. Les entrades ja es poden adquirir a través d’aquesta mateixa web.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: