Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jan Casas, amb 14 gols, és un dels artífexs de l’invicte Molanta

El Molanta és líder del grup 10 de Quarta Catalana, amb ple de victòries (33 punts, de 33 possibles), i Casas és el segon màxim golejador.

El convidat a la tertúlia de dilluns al programa d’Esports 21 de Ràdio Vilafranca, va ser Jan Casas, jugador del Molanta, qui amb 14 gols en 10 partits, és el segon màxim golejador de la Quarta Catalana aquesta temporada.

De moment l’equip ha posat la directa de cara a donar el salt a la Tercera Catalana i ha guanyat els 11 partits jugats fins ara. Trajectòria immaculada per un Molanta que és líder en solitari amb 7 punts d’avantatge sobre el segon classificat.

El jugador és optimista de cara al futur. La temporada, de moment pinta molt bé per un Molanta que sembla voler emular el gran any del Can Cartró la temporada passada.

Casas, amb una llarga trajectòria al futbol comarcal, s’ha incorporat aquesta temporada a l’equip d’Olèrdola. El davanter relata com es va cuinar la seva arribada al conjunt Sant Pere.

Conduïda per Tito Boada, amb la participació de Xavi Sans i Carlos Fernández, la tertúlia dels dilluns al programa Esports 21 de Ràdio Vilafranca, tancarà el 2022 la setmana que ve, amb la presència de Manel Ortiz, actual president del Moja i que el proper mes de juny agafarà les regnes del FC Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: