Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta ‘Penedès Ciclable’ un projecte turístic i sostenible amb la C-15 com a eix central

Penedès Ciclable permetrà connectar la Vegueria Penedès amb bicicleta. Des de l’Anoia fins el Garraf.

Alhora que el Consell Comarcal de l’Alt Penedès feia públic el seu pressupost pel 2023, presentava també el nou projecte ‘Penedès Ciclable, una oportunitat transformadora per un destí rural vitivinícola’. Es tracta d’un projecte emmarcat en les subvencions Next Generation amb una clara base turística i de sostenibilitat. El president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Ramon Riera, explicava en què consisteix el projecte. Penedès Ciclable permetrà connectar la Vegueria Penedès amb bicicleta. Des de l’Anoia fins el Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: