Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC destaca els acords assolits per el territori en els pressupostos de l’estat

Pere Sàbat destaca l’estalvi per les finances municipals que representa l’arribada a cost zero de la caserna de la Guàrdia Civil.

En una roda de premsa a la seu dels republicans a Vilafranca, la portaveu d’ERC al Congrés Carolina Telechea ha destacat la feina feta a Madrid per ser útils a la gent i el territori. Acompanyada dels màxims representants dels republicans a Vilafranca, Sant Sadurní i Sant Quintí de Mediona, ha explicat que aconseguir la cessió a cost zero de les tres casernes de la Guàrdia Civil als respectius ajuntaments és donar resposta a una reclamació històrica.

Pere Sàbat, portaveu republicà a Vilafranca, ha recordat que la taxació d’aquest edifici era d’uns 240.000€, i ara demana que aquests diners es destinin ara a temes socials. Pere Sàbat.

A Sant Quintí l’actual alcalde Pol Pagès explicat que volen fer-hi habitatge per a la gent jove; mentre que a Sant Sadurní el tinent d’alcalde Pere Vernet parlava de la voluntat de fer un procés participatiu per decidir-ne els usos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: