Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Anass Ahmidouch, campió del món de kickboxing a la Nit dels Campions de Marsella

Als seus 23 anys, Anass Ahmidouch va vèncer al fins aleshores campió del món, Eddy Nait Slimani, en una vetllada celebrada al Palais des Sports de Marsella.

El passat 21 de novembre, prop de 10000 persones congregades al Palau d’Esports de Marsella eren testimoni de la victòria d’Anass Ahmidouch sobre Eddy Nait Slimani, vigent campió, a la Nuit des Champions de Kickboxing.

Ahmidouch, kickboxer professional de 23 anys, s’emportava el cinturó de campió del món en la categoria de 64,5kg dins d’un esdeveniment que es celebra només una vegada l’any a Marsella amb la presència dels lluitadors més en forma del moment a nivell mundial.

El recent campió ens relata el camí que l’ha portat a participar en aquest esdeveniment.

El títol a ‘La Nuit des Champions’ ha estat la cirereta a uns darrers mesos en un gran estat de forma; el juliol de 2021 va ser el punt d’inflexió.

La propera gran velada el portarà fins a Dubai, el proper 20 de gener. Els inicis d’Anass Ahmidouch en els esports de contacte es remunten als 10 anys, amb la inspiració del seu germà gran i actual entrenador, Moha Ahmidouch, al gimnàs del carrer Torrelles de Foix.

A partir d’ara Ahmidouch no es marca límits a la seva carrera. La meta és poder arribar algun dia a la gran promotora mundial de kickboxing ‘One Championship’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: