Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia s’emporta un disputat derbi (3-1)

Noia i Patí protagonitzaven un disputat derbi que no va acabar d’obrir-se fins el segon temps. Gols de Toni Salvadó, Xavi Costa i Martí Gabarró signaven la victòria sadurninenca.

El Noia Freixenet feia valdre la seva condició de favorit al derbi de la 11a jornada d’OKLliga davant el Patí Vilafranca, amb victòria per 3-1. Partit disputat i en què la situació classificatòria quedava en un segon pla enmig de la rivalitat pròpia entre els dos equips altpenedesencs. 5 anys feia que Noia i Patí no es veien les cares a la màxima categoria.

La igualtat es mantenia durant tota la primera meitat gràcies a la bona feina sota pals de Blai Roca i Pol Ferrer. Un Patí molt intens en defensa es va carregar de faltes ràpidament, arribant a les 10 a 8 minuts pel descans. Martí Gabarró no trobava el forat per superar Pol Ferrer, i el 0-0 es mantenia fins al descans.

Al 6 de la segona, Toni Salvadó aconseguia finalment obrir la llauna pel Noia.

5 minuts després amb la desena falta dels sadurninencs, Pablo del Rio tornava a mostrar-se encertat amb la directa i feia l’empat a 1, donant ales al seu equip.

L’alegria només va durar 20 segons. Just després de treure de centre, Xavi Costa culminava l’atac per fer el segon gol del Noia.

Un minut després, amb el 2-1, Pablo del Rio tornava a disposar d’una directa per empatar, amb menys sort que en la primera.

A 6 per acabar, Eloi Mitjans no encertava amb la directa després de la blava a Marc Palau, però, instants després Martí Gabarró anotava el tercer per oblidar l’error del primer temps i sentenciar amb el 3-1.

El Noia tanca la jornada 5è amb 22 punts, i amb opcions d’acabar la primera volta segon, en cas de guanyar el partit pendent a Caldes. Aquest proper cap de setmana, l’equip jugarà prèvia de Champions League, i l’any es tancarà dijous 22, a la pista del Lleida.

El Patí, cuer amb 1 punt, tancarà l’any a casa aquest dissabte, a les 19:30h davant el Liceo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: