Dijous, 25 d'abril de 2024

El FC Vilafranca torna a brillar fora de casa i s’emporta els tres punts a Badalona (1-3)

Els vilafranquins sumen quatre partits seguits sense perdre i en els últims 5 partits han sumat més punts que en les 8 primeres jornades.

Quart partit consecutiu sense conèixer la derrota pel FC Vilafranca, que diumenge es va emportar els 3 punts en la visita al Badalona. Victòria per 1-3 que val doble, imposant-se a domicili a un rival directe i confirmant el bon estat de forma de l’equip, especialment fora de casa. Els de Cristian García escapen una mica més de la zona de descens.

Als 25 minuts de joc Alexis García avançava al Vilafranca amb el seu cinquè gol de la temporada. Un golàs per tot l’escaire que va enviar el partit al descans amb victòria momentània.

Al dos de la segona el Badalona aconseguia empatar a bola aturada. Albert Alavedra feia l’1-1 amb una precisa rematada aèria.

Però el Vilafranca va saber reaccionar i va respondre amb la mateixa medecina. Amb mitja hora per davant, falta penjada des del lateral i, sense por, Fran Illescas posa el cap per tornar a batre Froilán. Dada de Lluís Montaner: tercer gol d’Illescas amb la samarreta quadribarrada.

I a l’afegit, Izan Maldonado sentenciava el duel amb l-3, culminant una contra amb un potent xut ras que va entrar pel pal curt del porter.

Important victòria d’un Vilafranca que supera al Badalona a la classificació i ja es situa onzè, amb 15 punts, 2 per sobre del descens i a 7 del playoff.

Després de sumar 8 en els últims 5 partits, el Vilafranca ha sumat més punts que en les 8 primeres jornades de lliga, posicionant-se com un dels equips més en forma de l’últim mes.

Diumenge, a 2/4 d’1, i en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, l’equip buscarà confirmar les bones sensacions rebent la visita del Sant Andreu, actual segon classificat del grup 5 de Tercera.