Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer Comerç estrena il.luminació a la recta final de les obres d’urbanització

La rehabilitació integral del carrer Comerç ha viscut un altre capítol amb l’estrena del nou sistema d’enllumenat públic del vial

S’han incrementat els punts de llum per donar més visibilitat als vianants i, a més, les façanes dels edificis històrics també estan il.luminades per ressaltar els seus elements arquitectònics més característics

El projecte de transformació del vial està arribant a la seva recta final. Després de la plantació de l’arbrat i dels arbustos es podrà donar per acabada la reforma. Des de l’Ajuntament es preveu que els treballs acabin durant el mes de gener.

La nova il.luminació ha de permetre convertir el carrer en un pol d’atracció de la ciutat tant pels mateixos veïns i veïnes, com pels visitants. En la rehabilitació, s’han invertit 2,4 milions d’euros, dels quals 700 mil es van destinar als treballs de substitució de la xarxa de clavegueram.

A més, el projecte també ha consistit en ampliar l’espai per als vianants, habilitar zones de vegetació i donar valor als edificis industrials amb la il.luminació de les façanes amb els punts de llum ubicats a terra i que enfoquen cap a les edificacions

L’objectiu final, més enllà de millorar la urbanització, és revitalitzar tant el mateix carrer com la resta del barri. Amb el pas del temps, l’activitat econòmica a la zona havia anat decreixent, una tendència que ara s’espera revertir de forma paulatina

La millora del carrer del Comerç es veurà complementada l’any que ve amb l’habilitació d’un pàrquing dissuassori a la zona del Molí d’en Rovira i amb l’actuació prevista al carrer Bisbe Estalella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: