Dissabte, 20 d'abril de 2024

Victor Oribe salva un punt pel FC Vilafranca al 93 de partit

El degà suma 5 partits seguits puntuant i tancarà la primera volta fora del descens. Diumenge (12:30h), últim partit de l’any a la Feixa Llarga.

Victor Oribe amb un heroic gol al minut 93 de partit va salvar un punt pel Vilafranca anotant l’1-1 aquest diumenge davant el Sant Andreu. Duel contra un dels equips capdavanters de la categoria en què el degà va competir de tu a tu i amb opcions clares de fins i tot emportar-se tres punts importantíssims a efectes classificatoris.

Tot i això, bon punt pels de Cristian García, que tancaran l’any fora del descens passi el que passi aquest diumenge a la Feixa Llarga.

Albertito posava l’ai al cor als primers minuts de partit amb una rematada fregant el pal de Casamayor. El Vilafranca poc a poc aconseguia desfer-se de la pressió del Sant Andreu i passada la mitja hora de joc avisava amb una rematada d’Aleix Ruiz, a passada d’Illescas, home destacat pels locals. Després d’una primera meitat igualada i amb poques ocasions, el partit va marxar al descans amb el 0-0 inicial.

Al segon temps, el Vilafranca va mostrar una de les millors imatges d’aquesta temporada i només el porter Jaime evitava el primer gol penedesenc.

Primer Alexis, un dels homes del partit, des de fora de l’àrea. També Aleix Ruiz, amb un Jaime imbatible sota pals. Tampoc ho aconseguia Oribe, després de triangulacions i combinacions, sense premi.

En el millor moment del Vilafranca, el Sant Andreu va castigar una jugada desafortunada en defensa per avançar-se a 9 minuts pel final, amb el cinquè gol de la temporada per Fassani.

Poc després Casamayor va salvar el segon en una jugada en clar fora de joc, incomprensiblement no assenyalat.

Un cop superat l’ensurt, 93 i mig de partit. Gran internada d’Alexis per la dreta, i centrada per Oribe que des del punt de penal enviava la bola al fons de la xarxa amb una preciosa rematada amb l’exterior, per fer embogir el Municipal i salvar un punt in-extremis.

Amb aquest empat el FC Vilafranca torna a veure porteria com a local tres mesos després i suma el 5è partit consecutiu puntuant. Els de Cristian García, 12ens amb 16 punts, tancaran el 2022 aquest proper diumenge a les 12:30h, a la Feixa Llarga contra l’Hospitalet. Passi el que passi en aquest partit, l’equip acabarà l’any fora del descens.