Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC demana als pressupostos de la Generalitat inversions en la xarxa de transport

Entre les propostes el grup proposa altres idees com allargar el servei de la RT2 entre l’Arboç i Vilafranca i de la R8 entre Vilafranca i Martorell

La candidata a l’alcaldia de Vilafranca en Comú, Montse Romagosa i el president de la formació, Ramon Arnabat, han presentat mitjançant el grup parlamentari d’En Comú Podem, diverses propostes per a la negociació dels pressupostos respecte Rodalies i la connexió en bus de la ciutat i el conjunt del Penedès de cara al 2023.

Concretament, es proposa que s’incorporin els recursos necessaris per a fer viables propostes com la creació d’una xarxa catalana d’alta velocitat utilitzant les infraestructures ja existents amb un baixador a Vilafranca.

Entre les propostes el grup proposa altres idees com allargar el servei de la RT2 entre l’Arboç i Vilafranca i de la R8 entre Vilafranca i Martorell, o la implementació del Metro-bus Penedès que uneixi Vilanova – Vilafranca – Igualada i el Vendrell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: