Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC analitza els reptes del món del treball en un acte a l’Escorxador

La regidora de Vilafranca en Comú Monte Romagosa s’acompanyava d’una diputada al Congrés i els màxims representants sindicals al territori per analitzar la situació laboral al Penedès

Dijous a la tarda el grup municipal de Vilafranca en Comú organitzava aquest acte en que es volia reflexionar sobre els darrers canvis que s’impulsen des del grup dels Comuns al Congrés dels Diputats a Madrid, i una radiografia de la situació a la comarca.

La regidora de VeC a l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Romagosa, explicava que des de la seva formació sempre han estat al costat dels treballadors, amb la voluntat de donar-los suport i el màxim d’informació.

En l’acte van participar-hi la Diputada al Congrés Aina Vidal, que va parlar del marc legal a l’estat en matèria laboral; i els secretaris generals al territori dels sindicats CCOO i UGT que es van centrar més en comentar la situació que es viu al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: