Dijous, 25 d'abril de 2024

Un Xamba imbatible destrossa el Llor i és líder en solitari (58-26)

L’equip vilafranquí segueix comptant tots els seus partits per victòries. Només Xamba i Sant Just són els únics equips de la categoria que encara no han perdut.

El Xamba no va donar opció al Llor amb una axtuació incontestable que permet a les vilafranquines allargar el seu estat de gràcia i mantenir-se imbatudes, líders del grup 1 de Segona Catalana. Victòria per 32 punts, 58-26.

El sisè triomf de la temporada en sis partits va anar agafant forma des de l’inici amb un primer parcial de 17 a 12. Al segon quart, un 16 a 7, amb una gran actuació defensiva va deixar el partit amb el 33 a 19 a favor de l’equip de Luis Liberal.

Un sorprenent tercer quart amb 6 punts per cada equip enviava el partit als últims 10 minuts amb el 39 a 25.

Encara més va reduir-se la producció ofensiva del Llor a l’últim quart, en què el Xamba va aconseguir decantar definitiva el marcador. Parcial inversemblant de 19 a 1, que feia el 58 a 26 final.

Sara Rovira amb 13 punts va ser la màxima realitzadora xambista.