Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un vehicle perd la càrrega a la N-340 entre Vilafranca i Sant Cugat i genera una tarda de cues

La incidència s’ha produït a les 5.24 entre els punts quilomètrics 1213 i 1214 i ha obligat als Mossos d’Esquadra a donar pas alternatiu als vehicles que circulaven pel vial.

Des del moment de l’incident i durant tota la tarda, s’han generat importants retencions tant en direcció sud cap a Vilafranca del Penedès com en direcció nord cap a Sant Cugat Sesgarrigues i Avinyonet. A hores d’ara, encara no s’ha pogut restablir la normalitat a la N-340.

En el moment de major congestió, les cues en les dues direccions han arribat a superar els dos quilòmetres. La retirada i recuperació de la càrrega del camió està requerint diverses actuacions que han provocat que els problemes de trànsit hagin estat una constant durant aquestes últimes tres hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: