Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un camió formigonera s’emporta part d’un balcó a Vilafranca

Els Bombers han creat un perímetre de seguretat per evitar el pas a la zona

Un camió formigonera s’ha emportat aquest dimarts al matí part d’un balcó del número 28 del carrer de la Cort de Vilafranca. L’avís als Bombers de la Generalitat ha arribat a les 9.50 del matí i al lloc dels fets s’hi han desplaçat dos vehicles, a banda de la Policia Local.

Segons els Bombers, el camió ha donat un cop al balcó, provocant el despreniment de la part de davant i també ha danyat els cables de baixa tensió que hi havia a la zona. Els Bombers han creat un perímetre de seguretat per evitar el pas i han estat durant el matí comprovant l’estat del balcó per evitar més despreniments.
L’edifci afectat es coneix com Casa Guardiet-Berrozque, també anomenada Casa Jané i Alegret, i és un edifici protegit com a bé cultural d’interès local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: