Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un acte a l’Ateneu Agrícol recorda els 100 anys del naixement de l’escriptor Guillem Viladot

L’acte comptava amb la participació de l’escriptora Teresa Costa-Gramunt, amiga de Viladot, que va fer-ne una aproximació més personal.

Divendres a la tarda, i organitzat per la secció literària de l’Agrícol, es va fer a Vilafranca un acte d’homenatge al escriptor i poeta visual Guillem Viladot, en el centenari del seu neixament l’abril de 1922. Un acte que a la capital de l’Alt Penedès, com explicava Teresa Costa-Gramunt amiga personal de Viladot, s’havia volgut fer coincidir també amb l’aniversari de la seva mort. Aquesta passada setmana en va fer 23 anys.

Costa-Gramunt explicava que Viladot es pot considerar un artista global. Era farmacèutic, però ben aviat va ser atret per les humanitats i va tenir una producció artística extensa. Teresa Costa-Gramunt.

Costa-Gramunt va aprofitar que havia conegut personalment Viladot per recordar la seva figura amb anècdotes.

L’acte es va completar amb la projecció d’un vídeo cedit per la Fundació Gullem Viladot per arrodonir l’aproximació a l’artista i la seva obra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: