Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot a punt per la 43a edició de la Mitja de l’Espirall de diumenge, amb més de 3600 inscrits

Enguany s’han superat amb escreix les xifres de participació de la primera edició post-pandèmia del 2021, en què es va arribar al límit de 1600.

Aquest diumenge el barri de l’Espirall tornarà a acaparar tota l’atenció amb una nova edició de la seva tradicional Mitja Marató. Serà la 43a vegada que es celebra aquesta cursa, i ho farà amb xifres de participació rècord. Amb les inscripcions per la Mitja Petita encara obertes fins dissabte, uns 3600 participants ja han formalitzat la seva inscripció.

La Mitja de l’Espirall és tota una rara avis. Al contrari que la majoria de les curses populars, aquesta es troba en creixement constant, un cop superat l’entrebanc de la pandèmia. Per a l’organització el gran nombre d’inscrits no ha estat una sorpresa.

A més, la Mitja ofereix un gran ventall de possibilitats als corredors, amb quatre curses de diferent distància. Una cursa que s’adapta i s’obre a tothom, amb l’atractiu de ser la Mitja més antiga de Catalunya.

La matinal arrencarà diumenge a partir de les 10 del matí, amb la Mitja Petita, solidària amb les associacions Llambrusca i Tiám. Una cursa familiar de 2,1km amb inici a Vilafranca i final a Les Cabanyes, i inscripcions obertes fins dissabte a un preu de 2 euros.

A les 10:30h, la tradicional mitja gran, de 21km; a les 11h, la Mitja Jove, una cursa de 5km amb inici i final a Vilafranca, i destinada a participants d’entre 12 i 17 anys, també a les 11h, sortida per la novetat d’enguany: la Mitja Popular 5k.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: