Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Porta deixa de ser entrenador del Patí Vilafranca

El CP Vilafranca i Toni Porta han acordat la rescissió del contracte com a responsable del equip d’OKLliga. Fi a l’etapa de l’entrenador de l’ascens.

Fi a l’etapa de l’entrenador vendrellenc a Vilafranca. Toni Porta posa punt i final a la seva vinculació amb el Club Patí Vilafranca, de mutu acord, segons ha anunciat l’entitat aquest dilluns al vespre.

La mala ratxa de resultats de l’equip en aquest inici de temporada, amb 8 derrotes en 8 partits (la darrera, dissabte per 2-3 contra el Girona) feia preveure canvis inminents, com ha estat el canvi a la banqueta.

A partir d’ara Toni Aranda serà qui faci les funcions de primer entrenador de l’equip. El fins ara segon de Toni Porta s’estrenarà al capdavant de l’equip diumenge (12:15h), a la pista de l’Arenys de Munt, en el partit de la 9a jornada d’OKLliga.

Toni Porta va arribar a Vilafranca el desembre de 2019, en substitució de Sergi Punset. En les dues primeres temporades es va perseguir el somni de l’ascens a OKLliga, un ascens que es va completar la temporada passada, amb Porta al capdavant. També quedarà en el record la consecució de la Copa de la Princesa 2022, a la Poliesportiva.

L’entrenador acordava la seva renovació per un curs més, el passat mes de maig; només 6 mesos després la cara s’ha tornat creu. La història de Toni Porta a Vilafranca s’ha tancat amb l’equip cuer de la categoria i amb 0 punts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: