Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patí Vilafranca – Girona, duel per la primera victòria de la temporada

El Patí necessita urgentment una victòria si vol seguir amb opcions de lluitar la permanència a OKLliga (dissabte, 19:30h).

La Poliesportiva vilafranquina viurà aquest dissabte un duel entre dos dels equips de l’OKLliga que encara no saben el que es celebrar una victòria aquesta temporada. Patí Vilafranca, últim, i Girona, avantpenúltim, es veuran les cares per intentar sumar la primera victòria de la temporada.

En el cas dels vilafranquins la situació encara pitjor que les dels gironins. El Patí, cuer, ho ha perdut tot i no ha estat capaç de puntuar en cap dels 7 partits que s’han disputat fins ara. El Girona compta amb un botí de dos punts, gràcies a dos meritoris empats que va aconseguir abans de l’aturada pel mundial: 2-2 contra Calafell i Igualada.

Pels vilafranquins, la primera de les tres finals que venen: després de Girona, tocarà Arenys i Sant Cugat. Els rivals contra els que a priori s’ha de jugar la permanència.

En un partit tan decisiu com el de dissabte, serà important comptar amb una Poliesportiva com la de les grans nits. Potser la fita no és guanyar cap títol ni lluitar un ascens com la temporada passada, però l’equip es juga la vida. El suport de l’afició serà fonamental.

Tot i les circumstàncies, la classificació encara permet ser optimistes. El Patí encara pot somiar amb sortir de la zona de descens directe i ocupar una de les posicions de playout de permanència.

Si la remuntada és possible, les opcions passen per començar a revertir la situació aquest cap de setmana. El Patí Vilafranca – Girona començarà dissabte a les 19:30h i es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: