Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patí, Noia, Calafell i Vendrell participen al Torneig Solidari SMP el proper 30 de desembre

El 30 de desembre Vilafranca, Noia, Calafell i Vendrell prendran part al II Torneig Solidari d’Hoquei Patins de Serveis Mèdics Penedès. El torneig es va estrenar fa 3 anys a Sant Sadurní.

El proper divendres, 30 de desembre la Poliesportiva de Vilafranca acollirà la II edició del Torneig solidari d’hoquei patins Serveis Mèdics Penedès. Un esdeveniment que es va celebrar per primera i única vegada l’any 2019, a l’Ateneu de Sant Sadurní.

Després de dos anys en què ha estat impossible donar forma a la segona, aquest 2022, per fi és una realitat. Enguany el torneig destinarà els beneficis amb el Rebost Solidari de l’Associació Ressò.

El torneig donarà inici el 30 de desembre a les 16:30h amb el partit entre CP Vilafranca i CP Vilanova de la categoria FEM11-13. Posteriorment, protagonisme pels quatre equips participants, l’amfitrió, el CP Vilafranca, el Vendrell, el Calafell i el Noia.

Abans de la final, la Poliesportiva podrà retre un merescut homenatge a David Arellano, porter del CP Vilafranca fins la seva retirada el passat mes de maig i un dels homes clau en la història recent del club.

En l’acte, presentat Josep Gumà, veterà col·laborador d’aquesta casa, també va intervenir el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Benedicte Piqué, qui va destacar “l’esperit solidari” de Vilafranca.

El 30 de desembre, hoquei i solidaritat tornaran a confluir en el marc d’unes dates de retrobament i celebració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: