Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes inscripcions per una Sant Silvestre que vol recuperar la participació pre-pandèmia

Aquest 2022, a més, la cursa es torna a celebrar en les dates habituals. La sisena edició es va celebrar el passat mes de març. després de ser posposada per la pandèmia.

El proper mes de desembre torna a Vilafranca una de les cites atlètiques ja habituals al calendari: el 30 de desembre es celebrarà la 7a edició de la Sant Silvestre vilafranquina. Les inscripcions ja estan obertes, des del passat 25 d’octubre, i hi ha temps més que suficient per formalitzar-la, ja que no es tancaran fins el 25 desembre, cinc dies abans de la cursa.

L’objectiu enguany és recuperar nivells de participació previs a la pandèmia, en què es va arribar a superar la barrera dels 300 corredors.

Pel que fa al recorregut, la prova mantindrà el mateix de l’any passat, quan la cursa es va traslladar des de la Girada, al barri del Molí d’en Rovira.

La Sant Silvestre, cursa que es celebra en plena campanya de Nadal també recupera el concurs de disfresses per equips.

El 30 de desembre a les 17:45h es celebrarà la prova absoluta de 5km. Abans, a les 17h tindrà lloc la cursa infantil de 500m, i a les 17:15h la d’1km. Les inscripcions, que ja es poden formalitzar a través de lloc web weevens, tenen un preu de 10 euros fins el 25 de novembre, i de 12 euros fins el 25 de desembre, quan es tancarà el període d’inscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: