Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Bartra, mestre de cerimònies a la presentació dels 19 equips de la base a l’Espirall

L’actual jugador del Trabzonspor, campió de la lliga turca, no es va perdre l’acte de presentació dels equips del club al camp de l’Espirall.

Aquest cap de setmana el Base Marc Bartra vivia la seva gran festa de presentació dels seus 19 equips per aquesta temporada 2022/23. Una gran multitud integrada majoritàriament per les famílies que gaudien de la desfilada dels jugadors, amb un gran espectacle de música, llums i focs artificials.

La festa va comptar amb un convidat a l’alçada de l’esdeveniment: el futbolista Marc Bartra, actualment al Trabzonspor de la primera divisió turca, no va voler faltar a la presentació.

Aquest darrer estiu Bartra tancava una etapa de 5 anys al Betis i posava rumb a Turquia una mica a descor. Ens parla de la importància del futbol base.

El 2021, l’escola Marc Bartra es traslladava des de Sant Jaume dels Domenys, poble de l’ex del Barça i Borussia Dortmund, fins al Camp Municipal de l’Espirall. Els primers mesos a Vilafranca estan sent positius.

Enguany el Base Marc Bartra comptarà amb 1 equip de mainada, 2 equips prebenjamins, 5 benjamins, 5 alevins, 3 infantils, 1 cadet i 2 juvenils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: