Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alumnat de 3r de primària experimenta la diversitat funcional a través de tallers artístics

L’Ajuntament de Vilafranca organitza amb les entitats que formen part de la Comissió Municipal per al Benestar de les Persones amb Discapacitat el programa Capacitats.

L’Ajuntament de Vilafranca organitza amb les entitats que formen part de la Comissió Municipal per al Benestar de les Persones amb Discapacitat un seguit d’activitats al voltant del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que es commemora el 3 de desembre. Una d’aquestes activitats són tallers artístics organitzats per l’escola municipal d’art Arsenal i adreçats a nens i nenes de 3r de primària de les escoles de Vilafranca.

En edicions anteriors, es pintaven murals a les escoles per visualitzar la diversitat funcional que existeix a la societat. Però, des del curs passat, hi ha hagut un canvi de concepció i s’opta per una proposta d’activitat que permet que els nens i nenes experimentin a través de l’art com seria conviure amb algun tipus de discapacitat.

En aquesta ocasió, els nens i nenes fan dibuixos amb relleu per a interpretrar-los amb els ulls tancats, escriuen el seu nom en Braille i fan un taller de ceràmica a cegues.

Des d’aquest dimecres i durant 10 dies, l’alumnat de 3r de les escoles de Vilafranca va passant per les instal·lacions de l’Arsenal per a participar en aquests tallers.

L’objectiu de l’activitat i del programa Capacitats en general és mostrar les capacitats de tothom i sensibilitzar la ciutadania en general de les potencialitats i diversitat que caracteritzen la nostra societat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: