Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressen a presó els dos autors d’un robatori violent a Vilafranca

Els fets van succeir la nit del dimecres 9 de novembre, quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent a la via pública, al carrer de la Cort.

Els dos autors van agredir amb extrema violència la seva víctima, el van llençar al terra, li van propinar múltiples cops de puny al cap, arribant inclús a intentar ferir-lo amb un ganivet de grans dimensions, amb la intenció de sostreure la cadeneta d’or que portava al coll. Posteriorment, els dos joves van fugir corrents del lloc.
Immediatament les dotacions policials es van desplaçar al lloc i gràcies a la descripció facilitada pels testimonis, els agents de la Policia Local de Vilafranca, els van localitzar i detenir, pocs minuts després en un carrer proper. Els joves, en adonar-se’n de la presència policial van intentar fugir, llençant el ganivet de 33 cm de llargada al terra, tot i que no ho van aconseguir.
Els joves, de 21 anys, havien estat detinguts el dia anterior, per la Policia Local de Vilafranca per un robatori interior de vehicle.
Els arrestats, amb 34 antecedents policials, molts d’ells per robatoris violents, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: