Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Flyhard Produccions continuarà quatre anys més com a companyia resident al Teatre Cal Bolet

L’Ajuntament i la companyia han renovat aquesta relació iniciada el 2016 i que permet d’una banda gaudir de produccions de primer nivell que la companyia prepara al teatre vilafranquí.

L’alcalde Pere Regull, i el regidor de Cultura Ricard Rafecas d’una banda, i l’actriu vilafranquina Clara Cols en representació de Flyhard de l’altra, signaven el conveni per tal que la companyia continuï realitzant les seves propostes teatrals de gèneres i autories diverses que representarà a posteriori per al públic de Vilafranca.

El regidor Ricard Rafecas destacava que en tots aquests anys Flyhard ha portat a Vilafranca un total de 16 espectacles de gèneres diversos, i que destaquen per la seva qualitat i bona acceptació entre el públic.

Clara Cols afirmava que, per a la companyia, és bàsica la residència a Cal Bolet ja que els permet poder adaptar els seus espectacles a un format més gran per poder fer gires després arreu de Catalunya.

En el conveni s’estableix la voluntat de les dues parts de continuar impulsant el teatre i les arts escèniques a la ciutat, i el compromís de la companyia resident de participar de forma activa de la vida teatral i cultural de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: