Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta a Vilafranca el programa marc per les pròximes eleccions municipals

Esquerra Republicana ha presentat aquest diumenge al teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès el programa marc per les pròximes eleccions municipals.

A l’acte, hi ha intervingut la secretària general adjunta i portaveu d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta; que ha fet referència també a la derogació del delicte de sedició, remarcant la fita assolida de la que ha dit que “ho hauriem de celebrar tots”.
L’acte l’ha presentat el candidat a l’alcaldia de Vilafranca, Pere Sàbat, que ha reivindicat que el proper 28 de maig cal que ERC guanyi “per transformar i ser útils a la ciutadania, som la única alternativa als de sempre”. El candidat republicà ha assenyalat alguns dels principals temes a millorar, com l’accés a l’habitatge, la seguretat i la mobilitat. Sobre aquest aspecte ha lamentat que “a Vilafranca, com a molts altres indrets del país, patim la vergonya de Rodalies”.
També han intervingut amb parlaments la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret; la vicesecretària general d’Acció Política i Sectorial i senadora, Sara Bailac; i la secretària de Política Municipal i Projectes Transversals i diputada al Parlament, Alba Camps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: