Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC fa una crida a la responsabilitat i a evitar el populisme en temes de seguretat ciutadana

Ho fan en referència a la presència de membres de l’equip de govern en la concentració fa uns dies de veïns de l’Espirall reclamant més seguretat ciutadana.

A través d’un comunicat els republicans expliquen que troben surrealista que els membres del govern amb el regidor de seguretat al capdavant encapçalessin la concentració per reclamar més seguretat al barri de l’Espirall i els demana que assumeixin responsabilitats per la deixadesa del barri.

En aquest sentit des d’Esquerra Republicana, continua el comunicat, es considera sorprenent que els membres del govern de JXC-PSC participessin en una concentració que precisament posava en entredit les polítiques, o la falta d’elles, que han estat realitzant durant els últims anys.

Per ERC és evident que cal un reforç de la plantilla de la policia per tenir més presència als carrers, però apunten que degut a la manca de planificació de l’actual govern de JXC-PSC aquest fet va per llarg. Pels republicans calen polítiques de barri, que ajudi a desenvolupar-lo i a cohesionar-lo. Unes accions que cal que es recullin en un ‘Pla de barris’. Algunes mesures d’aquest Pla ha de ser, pels republicans, un pla d’usos queb ajudi a consolidar i cohesionar la trama comercial de Vilafranca, ja que consideren que és un dels àmbits claus per l’enfortiment dels barris. Aquesta proposta la portarà ERC al proper ple municipal del mes de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: