Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC diu que la mala gestió de l’equip de govern costarà aquest any 300.000€ als vilafranquins

La xifra surt dels 140.000€ que els republicans diuen s’han deixat d’ingressar en concepte de zones blaves des de l’abril; i els 150.000€ més que s’hauran de pagar l’any vinent pel cànon de la brossa.

Pere Sàbat ha explicat que per l’any vinent l’equip de govern ha previst ingressar uns 200.000€ en concepte de zona blava. Davant d’aquesta proposta, i tenint present que aquest 2022 des del mes d’abril la concessió es va acabar, el portaveu del grup municipal d’ERC Pere Sàbat explica que han calculat que s’han deixar d’ingressar 140.000€. des del seu punt de vista és una mostra més de la negligència i la inoperativitat de l’equip de govern.

Els republicans consideren també que l’actual situació d’inexistència de zones blaves provoca saturació en molts barris de Vilafranca, més cotxes circulant buscant un aparcament a causa de la manca d’aparcaments de rotació.

Els republicans també posaven d’exemple del que qualifiquen de mala gestió el sistema de recollida de la brossa, amb un volum molt alt de rebuig que s’ha de portar als abocadors. Això comporta un cànon que de cara a l’any 2023 pot suposar, segons ERC, 150.000€ més de despesa per l’Ajuntament.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: