Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC a Vilafranca demana a l’equip de govern més esforç en temes socials i culturals

El pressupost de l’Ajuntament es portarà a aprovació el 20 de desembre, i fins aquest dimecres des d’ERC lamenten que no han pogut tenir cap reunió amb l’equip de govern.

El regidor Pere Sàbat ha explicat que han de tenir aquest dimecres una primera reunió amb l’equip de govern per tal de parlar dels pressupostos municipals, que es portaran a aprovació en el ple del primer 20 de desembre.

Malgrat el temps ja és molt just, els republicans han apuntat que proposaran de cara al 2023 apostes importants per fer front a la crisi social, econòmica i energètica que pateix tota la societat, també la vilafranquina.

En aquest sentit Pere Sàbat destacava tres eixos que passen primer de tot per enfortir l’escut social i el suport als col·lectius més desafavorits dotant de més recursos els serveis socials municipals.

Altres propostes destacades passen per enfortir la xarxa comunitària i sobre tot fer una aposta clara per la cultura. La proposta passa per aprofitar l’antic hospital per encabir-hi un hub cultural i de creació per exemple ubicant-hi l’escola municipal de música. I finalment demanen també que es faci amb urgència un estudi per saber l’estat en que es troba l’antiga caserna de la Guàrdia Civil per tal de decidir que s’hi podrà fer quan sigui de titularitat municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: