Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘El viaje de Julieta’ inaugurarà el Most 2022

L’actriu Julieta Serrano rebrà el Premi Honorífic.

L’onzena edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi comença avui i fins el 13 de novembre al Penedès i també aterrarà del 23 al 27 al Priorat. Una mostra de cinema que ofereix l’aliança entre la cultura vitivinícola i l’audiovisual amb trobades, projeccions, tastos i premis.
La gala d’inauguració té lloc avui a les vuit del vespre al Kubrick Cinema de Vilafranca, estarà presentada per l’actriu Tània Sarrias, i comptarà amb el lliurament del Premi Honorífic a Julieta Serrano i la projecció del documental El viaje de Julieta, de Pancho García Matienzo. Tot un homenatge a la vida de Serrano, la persona i l’artista, musa de Pedro Almodóvar i figura clau en sèries televisives.
Demà a les vuit del vespre i a l’Auditori del Vinseum, el Most retrà homenatge a una figura important de la viticultura i l’enologia del nostre país, Agustí Villarroya, tècnic agrònom i responsable d’assessorament vitícola del Departament d’Agricultura.
Un altre plat fort del Most Festival d’enguany serà la gala de cloenda, que es celebrarà el diumenge 13 de novembre a l’Auditori Municipal de Vilafranca. La protagonitzarà l’estrena a Catalunya de l’esperada pel·lícula Suro, de Mikel Gurrea i el lliurament dels Premis Most 2022. La gala serà conduïda pel periodista Xavier Graset. Suro ha obtingut el premi Cine Vasco al Festival de Sant Sebastià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: