Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca tanca la Lliga Catalana amb derrota contra l’Alcoi (2-5)

El Noia guanyava per 7-0 al Voltregà i jugarà les semifinals contra el Lleida (dissabte 19h).

Patí Vilafranca i Alcoi es veien les cares aquest dissabte a la tarda en un partit intranscendent després de la derrota dels alacantins un dia abans a la pista del Calafell, que donava l’accès a les semifinals de la Lliga Catalana a l’equip de Ferran López. En l’última jornada de la fase de grups tampoc va arribar la primera victòria del curs pel Patí, que es va tornar veure superat per l’Alcoi per 2-5.

Als 10 minuts de partit l’Alcoi va aconseguir girar el vent al seu favor amb dos gols pràcticament consecutius. El primer va ser de Gonzalo Pérez, i el segon, minut i mig després, de Biel Pujadas.

A 8 minuts per arribar al descans, Roger Martí aconseguia posar emoció amb l’1-2, marcador al descans.

El tercer de l’Alcoi, de Caco Ceschin, al 3 de la segona no era massa esperançador, però Gabri Villares es negava a donar el partit per decidit, amb una ràpida resposta i deixant el Patí a un gol.

L’objectiu de guanyar o empatar per primer cop aquesta temporada es va perdre de vista amb el doblet de Ferran Formatjé a menys de 4 minuts pel final, posant el 2-5 definitiu.

El Patí no tornarà a l’acció fins el proper 19 de novembre, a la pista del Voltregà, amb el retorn de l’OKLliga, un cop finalitzin els World Roller Games.