Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí torna a l’acció a Voltregà per intentar sumar els primers punts de la temporada

L’equip de Toni Porta ha de puntuar en els propers quatre partits si vol seguir viu en la lluita per la permanència a l’OKLliga.

Després d’un llarg mes sense competició de lliga, amb motiu de la disputa del Mundial, aquest cap de setmana es repren l’acció a l’OKLliga. Si la Lliga Catalana podia ser una oportunitat per aixecar els ànims amb la primera victòria de la temporada, tot el contrari. El Patí Vilafranca visitarà aquest dissabte la pista del Voltregà amb l’objectiu de trencar aquesta nefasta ratxa.

Arribats a l’equador de la primera volta de competició, a punt d’iniciar la setena jornada, l’equip és el cuer de la categoria amb 0 punts, i cada vegada sembla més urgent sumar els primers punts de la temporada.

Després d’un mes d’inactivitat, oportunitat per oblidar el passat i centrar-se en tot el que queda per davant: un final de primera volta que serà crucial. El xoc de Voltregà serà l’avantsala dels partits contra Girona, Arenys i Sant Cugat, que decantaran gran part del devenir de la temporada pel Patí. La primera volta es tancarà amb la pujada al Tourmalet: contra Noia, Liceo i Barça.

Per la seva banda, el Voltregà, 9è amb 6 punts, intentarà sumar el tercer triomf de la temporada en el partit d’aquest dissabte a les 20h, i en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: