Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí no va ser rival pel Voltregà (5-0)

L’equip segueix cuer amb 0 punts. Els propers partits contra Girona, Arenys i Sant Cugat, transcendentals.

El Patí Vilafranca seguirà una jornada més al fons de la classificació de l’OKLliga amb 0 punts. Els de Toni Porta queien derrotats per 5-0 a la pista del Voltregà en el retorn de la competició després el parèntesi competitiu per la disputa del Mundial a l’Argentina.

L’equip segueix sense aixecar cap, i el Voltregà no va donar opció a un Vilafranca que a partir d’ara s’haurà de centrar en els propers tres partits, decisius de cara a la segona volta de temporada.

Els osonencs no van obrir la llauna fins al 13 de partit, amb gol de Pol Molas.

Només 6 minuts després, Humbert Serra feia el 2-0, amb el qual s’arribaria al descans.

Al tornar de vestidors va arribar la sentència. Als 5 minuts el tercer. Gol d’Eric Vargas.

Amb 13 per davant Jordi Burgaya seguia amplant la golejada amb el quart. I a 8 pel final Aleix Molas tancava la golejada amb el 5-0 definitiu, abans de poder ampliar encara més el marcador amb un penal que no va ser transformat.

A partir d’ara, moment clau de la temporada. L’equip vilafranquí rebrà 3 dels equips, a priori, candidats a lluitar per la permanència. Dissabte a les 19:30h partit contra el Girona a la Poliesportiva. Després sortida a Arenys, i més tard a casa contra un Sant Cugat que cada vegada mira les últimes posicions des de més lluny. Els també nouvinguts a la categoria superaven tot un Calafell aquest cap de setmana per 4-2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: