Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Patí frega el miracle però cau cruelment contra el Girona (2-3)

El Patí segueix últim amb 0 punts.

La sort segueix donant l’esquena a un Patí Vilafranca que dissabte va somiar amb els primers punts de la temporada davant el Girona, però que va acabar sumant la 8a derrota consecutiva, caient per 2-3.

L’equip ho intenta però sempre acaba tocant anar a remolc. Els de Toni Porta es van tornar a veure per darrere al marcador quan només s’havien jugat 5 minuts.

Primer error, i gol. Marc Vázquez no va perdonar una pèrdua en una zona prohibida i va fer el 0-1.

Manu Necchi va aconseguir oblidar l’acció del gol posant l’empat a l’electrònic a 5 minuts pel descans.

Al segon temps, una bona jugada a la contra dels gironins culminava un 3 per dos amb èxit. El segon gol portava el nom d’Alex Cantero.

Només 30 segons després, Necchi tornava a equilibrar la balança transformant un penal forçat per Pablo del Rio.

Una blava polèmica per Gabri Villares va acabar amb el 2-3 pel Girona. Després de reclamar una simulació de Marc Vázquez, Pau Romagosa aturava el llençament d’un Litus Sanchez que no perdonava en segona instància.

El Patí, va poder empatar i fins i tot posar-se per davant al marcador però Necchi no va encertar amb la directa. Al final, protestes dels jugadors vilafranquins per la blava mostrada en l’acció del 2-3.

El Patí es queda últim amb 0 punts en 8 jornades de lliga. Diumenge a les 12:15h nou partit crucial contra l’Arenys, penúltim amb 2 punts.