Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca visita el Sants sense marge d’error

El Vilafranca encara un duel crucial contra el Sants, avantpenúltim classificat (diumenge, 12:30h). Una victòria seria important per sortir del descens.

Sants i Vilafranca es veuen les cares aquest diumenge, i per segona jornada consecutiva, el degà penedesenc es veurà les cares amb un equip de la zona baixa. Si la setmana passada era contra el cuer, ara torn per l’avantpenúltim. Els dos equips es troben immersos en la lluita per sortir del descens: el Sants es troba només un punt per sobre del Vilafranca, penúltim amb 8 punts;

Dels últims cinc partits dels barcelonins, 4 derrotes i només una victòria, curiosament contra l’Europa. Van ser els primers punts que es deixava el líder aquesta temporada. Una jornada després, fa 7 dies, el Sants perdia contra el Girona B.

L’entrenador del FC Vilafranca analitzava la situació de l’equip en una entrevista al programa ‘L’Orsai’ de la Federació Catalana de Futbol.

El Vilafranca, sota les ordres de Cristian García, suma 4 punts dels últims 12. Després de l’estrena amb victòria del nou entrenador a Tona, 3 partits sense guanyar. En un nou duel contra un rival directe, l’equip ha d’intentar evitar un nou entrebanc com l’empat de la setmana passada contra la Rapitenca.

Ara mateix, el Vilafranca només es troba a un punt del Badalona, equip que marca la salvació, i l’Europa torna a aparèixer en escena. Diumenge els badalonins reben el líder destacat de Tercera, un equip que va guanyar els 8 primers partits de lliga però, per contra, suma dos seguits sense fer-ho. Els penedesencs, amb un ull posat en aquest partit, només poden marcar-se l’objectiu de la victòria.

El Sants – Vilafranca, començarà aquest diumenge a les 12:30h, i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: