Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, a per la segona victòria a casa davant un San Cristóbal de playoff

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, diumenge, a les 12h.

La victòria de la setmana passada per 0-4 contra el Sants va permetre al FC Vilafranca sortir de la zona de descens. Diumenge a les 12h, els penedesencs, intentaran consolidar la seva posició i obrir escletxa amb la zona baixa. Per fer-ho, l’equip se les veurà amb el San Cristóbal, actual quart classificat i que no perd des de la primera jornada.

Durant la presentació de l’empresa vilafranquina Digittècnic com a nou sponsor del club, dijous a la tarda, conversàvem amb el central Oscar Reche. Sortir del descens ha permès a l’equip preparar el partit amb molta més tranquilitat. El Vilafranca confia en disputar la resta de la lliga sense pensar en els fantasmes del descens.

La plantilla és optimista i vol donar una alegria a l’afició, sumant la segona victòria del curs a casa, davant un San Cristóbal que és equip de playoff, quart amb 18 punts. El Vilafranca, dotzè, amb 11. La igualtat és màxima al grup 5 de Tercera.

Diumenge, a més, l’equip reprèn l’horari de joc de diumenge a les 12h. El Vilafranca, un punt per sobre del descens, vol guanyar 3 punts i molta tranquilitat a la classificació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: