Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El conductor d’un cotxe ha mort en una col·lisió frontal a la C-15 a Mediona

El conductor d’un cotxe ha mort en una col·lisió frontal a la C-15 a Mediona

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera C-15 a l’altura del punt quilomètric 31 a Mediona.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a tres quarts de set del matí.
Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i una furgoneta han col·lidit frontalment. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del cotxe, un jove de 22 anys i veí de la Torre de Claramunt. La conductora de la furgoneta ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l’hospital d’Igualada.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques. Quant a l’afectació viària, la C-15 ha estat totalment tallada amb desviaments senyalitzats cap a la C-244 i la BV-2304 aproximadament fins a tres quarts de deu del matí.

Més tard també s’ha produït un accident entre tres turismes a la mateixa via però a l’alçada de Vilafranca amb ferits lleus. La calçada ha estat tallada i la circulació s’ha normalitzat passades les 12.30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: