Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Àlex Susanna presenta ‘El món en suspens’, un dietari de l’any de la pandèmia

Àlex Susanna presenta ‘El món en suspens’, un dietari de l’any de la pandèmia

L’escriptor i gestor cultural Àlex Susanna presentarà el dimarts vinent, a dos quarts de vuit del vespre i a la Sala d’actes de l’Escorxador, el seu darrer llibre.

‘El món en suspens’ és un dietari centrat en l’any 2020 i en l’impacte que sobre la seva activitat, les seves relacions i la seva mirada va tenir la pandèmia i el confinament. La presentació consistirà en una conversa entre l’autor i el també poeta i crític literari Jordi Llavina, amb qui l’uneix una llarga amistat.

‘El món en suspens’ és un dietari que fa honor al seu títol, ja que al llarg de les seves pàgines rememora el decurs de l’any 2020, un període en el qual el món va quedar literalment en suspens durant uns mesos arran del confinament general de la població decretat pels governants.

Ara bé, en aquest dietari amb pàgines de gran erudició i de magnífica capacitat descriptiva l’autor també hi aplega aquelles impressions i percepcions, més íntimes i personals, que van infiltrant-se en el seu pensament i en el seu ànim arran dels canvis originats per aquella desconcertant situació viscuda el 2020.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: