Dijous, 25 d'abril de 2024
88 corredors van prendre part a la 22a Cursa del Castell d’Olèrdola

La cursa, organitzada per Club BTT El Bressol, tenia lloc el passat diumenge.

Un total de 88 corredors i corredores van participar a la 22a edició de la Cursa del Castell d’Olèrdola el passat diumenge 30 d’octubre.

Una cursa que es va desenvolupar en una jornada ideal per la pràctica esportiva, meteorològicament parlant, i sense cap mena d’imprevist per totes les persones involucrades.

Al podi situat a les escales de l’entrada de l’Escola Circell de Moja, van pujar els següents atletes, que integren el palmarés.

El primer de la general masculina i absoluta va ser Xavi Casanovas, amb un temps 49’50’’, per davant de Thomas Fortin i Miguel Ángel Regalado, primer a la categoria de veterans, amb una marca de 50’48’’.

El podi de veteranes l’encapçalava Montse Conesa, deixant el crono en 1h08’33’’.

A la general femenina, primer lloc per una habitual de les curses a la comarca, Jackeline Gómez, que va completar el recorregut en 1h i 53 segons, amb 5 minuts d’avantatge sobre la segona, Foix Ortiz; tercera va ser Montserrat Elias, alhora primera classificada en la categoria master femenina, amb 1h6’40’’.

El primer classificat de master masculí va ser Manuel Torres, amb una marca de 54’13’’.

Finalment en les categories més veteranes, a super master, primers llocs per a Antonino Ballús i Montse Mercadé.