Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha participat en la 12ena edició de les Ciutats Defensores dels Drets Humans

Ha acollit una sessió amb dues persones defensores dels Drets Humans, que han ofert una xerrada adreçada a estudiants d’instituts de la vila, per tal d’explicar el dia a dia de les persones refugiades

L’Escorxador va acollir la visita de Lorrenie Leete, advocada coordinadora del legal Centre Lesbos, i de Ahmed Ettanji, president d’Equipe Media. La primera treballa en una entitat que ofereix informació i assistència legal als refugiats que arriben a la illa de Lesbos; i el segon és un periodista sahrauí que lluita per trencar el bloqueig informatiu del Marroc en relació a la lluita del seu poble.

Vilafranca ja va acollir la primavera passada una jornada en el marc d’aquest projecte, i aquest dimarts acollia la segona que s’adreçava a alumnat dels centres educatius de Vilafranca.

La regidora de Solidaritat de l’Ajuntament, Montse Arroyo, recordava que és una activitat que coordina el Fons Català de Cooperació amb la voluntat de fer arribar la tasca que duen a terme aquestes persones defensores dels drets humans.

Després de la benvinguda als nois i noies que va fer la regidora, va ser el torn dels dos convidats que van explicar la tasca que duen a terme i les dures condicions que d’una banda els refugiats i de l’altra la població sahrauí han de suportar en el seu dia a dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: